Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00
Skuffesalg.jpg

Derfor vælger flere og flere sælgere et skuffesalg

Priserne er steget på huse i hele landet, og køberne kæmper om at få fat på de mest attraktive boliger. Med et skuffesalg får hussælgerne mulighed for at gøre en god handel og spare udgiften til markedsføring.

I 2018 oplyste flere landsdækkende mæglerkæder til avisen Børsen, at et stigende antal sælgere, op mod dobbelt så mange som i 2015, ønskede et diskret salg af deres bolig. Årsagerne kan være mange, men først og fremmest handler det om, at nogle boligtyper nærmest har solgt sig selv i opgangstider, og derfor har sælgerne ikke behøvet at gøre et stort nummer ud af, at de har sat boligen til salg.

I det sidste års tid har prisstigningerne bredt sig fra de store byer og kommer nu hele landet til gode. Især boliger i byer med god infrastruktur, skoler og kulturelle tilbud nyder godt af stigende priser. I nogle områder er liggetiderne faldet kraftigt på huse, og køberne kæmper om at få fat på de mest attraktive boliger. Det giver sælgerne mulighed for at gøre en god handel og samtidig spare udgiften til markedsføring. Med et skuffesalg er boligen nemlig kun tilgængelig i mæglernes køberkartoteker, og på den måde kan boligen sælges med lavere omkostninger end et traditionelt salg.

Der kan være flere andre grunde til at nogle sælgere ønsker et diskret boligsalg. For nogle boligsælgere handler det om at undgå snagende naboer og sladder. For andre er det måske et spørgsmål om at beskytte børnene mod nysgerrige spørgsmål i forbindelse med en skilsmisse.

Et skuffesalg kan også være løsningen for sælgere, som ønsker en bestemt pris og derfor kun er villige til at sælge, når der dukker en bestemt type køber op. Derfor kan et skuffesalg både være løsningen for sælgere, som regner med at sælge meget hurtigt, og for sælgere som er klar til at vente i længere tid på den helt rigtige køber.