Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00
online-vurdering

Gratis online vurdering: Hvad er din bolig værd?

Nu er det blevet endnu nemmere at sælge bolig uden en mægler. Med en gratis online vurdering får du hurtigt et godt bud på, hvad din bolig kan sælges for.

På Skuffesalg.dk bestemmer du selv prisen på din bolig. Det giver stor frihed, men kan måske også virke som en svær opgave. For hvordan finder man egentlig ud af, hvad ens bolig er værd uden at gå til en mægler? Nu kan du hurtigt og gratis få din bolig vurderet af en bolig-robot.

En hurtig vurdering ud fra data

Vurderingen sker online, og du får svar på din boligs værdi inden for få minutter. Bolig-robotten ser på offentligt tilgængelige data om din bolig og markedet i dit nærområde, og laver på den baggrund en hurtig statistisk vurdering af din bolig.

Der kommer altså ikke nogen hjem til dig og ser om dit køkken er nyt, om taget bør skiftes eller om din udsigt er bjergtagende. Du bør derfor altid selv lægge til eller trække fra, ud fra det du ved om din bolig og priserne i dit område.

Få personlig rådgivning om prisen

Med en online vurdering er du hjulpet godt på vej til at finde den rette pris på din bolig. Men vil du have mere hjælp, sidder rådgivere fra Skuffesalg.dk altid klar til at vejlede dig om, hvad din bolig skal udbydes til.