Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00
hemmeligt 1.jpg

Skuffesalg: Kender du det hemmelige boligmarked?

Skuffesalg er ikke noget, som alle boligkøbere kender til. Men det burde de måske. Det giver nemlig mulighed for at gøre en god handel og finde den helt rigtige bolig – før andre købere får fingre i den.

Et skuffesalg er en bolig, som er sat til salg diskret og derfor ikke kan ses på nettet eller i avisen. Det er en vare, som en ejendomsmægler ikke stiller frem på hylderne, men som ligger i skuffen og først bliver taget frem, når den helt rigtige køber dukker op.

Måske står du lige og leder efter en murermestervilla i din hjemby, og når du kontakter den lokale ejendomsmægler, så viser det sig pludselig, at mægleren kender en boligejer, som overvejer at sælge netop sådan en bolig. Den er bare ikke kommet officielt til salg endnu. På den måde kommer du forrest i køen og får mulighed for at byde på boligen før andre købere. Ofte dukker et skuffesalg op som et eksklusivt tilbud til kunder i mæglerens køberkartotek, og derfor er den direkte kontakt til mægleren vigtig.

Sådan får du fat på et skuffesalg

Ejendomsmæglernes køberkartoteker er ofte nøglen til succes, når det handler om skuffesalg. Derfor gælder det om at tage kontakt til forskellige mæglere og blive skrevet op som interesseret køber. Gerne mæglere med lokalkendskab i netop det område, som du drømmer om at bo i.

Mange boligkøbere nøjes med at tjekke boligportaler som fx Bolighed.dk eller ejendomsmæglernes hjemmesider, når de leder efter deres nye bolig. Men reelt er der mange flere boliger til salg, end man kan finde der. Op mod hver 10. bolig er slet ikke til salg på nettet, og en stor del af handlerne foregår i perioder som skuffesalg. Derfor har køberkartoteker en afgørende betydning, og du kan gå glip af din drømmebolig, hvis du ikke er opmærksom på denne hemmelige del af boligmarkedet.