Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00
beskrivelse (1).jpg

Sådan styrker du salget med en god beskrivelse

Vi køber bolig både med hjertet og hjernen, og derfor gælder det om at formidle fakta samtidig med, at du skaber en god stemning. Se her, hvordan du fremhæver alt det, der gør din bolig til noget helt særligt.

Få fakta på plads

Begynd med at få fakta på plads. Er det et parcelhus/rækkehus? Hvilke byggematerialer er brugt? Hvad er taget lavet af? Hvornår er det bygget/ombygget? Jo flere detaljer, jo bedre. Alle faktuelle oplysninger skal være rigtige, så hvis du er lidt i tvivl om et byggeår, kan du fx skrive ”Huset har et tegltag, som er ca. 20 år gammelt”.

Skab en god stemning

Brug dine ord til at skabe en god oplevelse, når du beskriver din bolig. Er der et sted i boligen, som du holder særligt meget af? Er der en sydvendt have, lyse rum, store vinduer, en hyggelig spisestue? Brug positive ord, når du beskriver boligen fra start til slut. Fx ”du bliver budt velkommen i den store entré med plads til overtøj og adgang til det hyggelige køkken-alrum”.

Fortæl om omgivelserne

Hvis du læser ejendomsmæglernes salgsopstillinger for andre boliger i området, så får du en idé om, hvordan dit kvarter kan beskrives. Det er en nyttig oplysning til køberne, hvis der fx er cykelsti til skolen eller legeplads i området. Også kulturtilbud i området, fællesspisning og den årlige vejfest er værd at nævne i beskrivelsen.