Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00
online-vurdering

10 fordele ved et skuffesalg

Flere og flere vælger at sætte boligen til salg som skuffesalg. Det er der mange gode grunde til. Vi har samlet 10 af de bedste her.

1. Undgå synlig liggetid

Liggetid kan være stressende ved et traditionelt boligsalg. Fra salgsskiltet klistres op i dit vindue, begynder uret at tikke, og din boligs nyhedsværdi daler dag for dag.

Samtidig stiger de boligsøgendes skepsis over for din bolig: Hvorfor er den ikke blevet solgt? Er der mon noget galt med den?

Ved et skuffesalg er der ingen synlig liggetid. Din bolig bliver nemlig ikke vist på boligsiderne, og liggetiden bliver derfor ikke registreret nogen steder. Når vi sender din bolig til nye boligsøgende, vil den derfor altid være en spændende nyhed.

2. Slip for prispres

Lang synlig liggetid er ikke bare stressende. Det kan også koste dig dyrt. For boligkøbere er liggetiden nemlig ofte det stærkeste kort på hånden i en prisforhandling.

Har din bolig ligget længe på markedet, vil køberne typisk have højere forventninger om afslag, og du er måske bange for at sige nej til et bud, da det vil betyde endnu længere liggetid.

Ved et skuffesalg slipper du for dette pres. Køberne kan selvfølgelig stadig håbe på et afslag, men er du ikke tilfreds med budet, kan du uden bekymring om liggetid vente til der kommer et bedre bud.

3. Sælg diskret

Ikke alle ønsker at skilte med deres boligsalg og stille hjemmet til offentlig skue. Måske er man midt i en skilsmisse, måske vil man gerne skåne børnene for unødige bekymringer, eller måske orker man bare ikke nysgerrige naboer, der snager i antal fremvisninger.

Med et skuffesalg bliver din bolig sendt direkte til dem, der lige nu søger en bolig som din. Ingen skilte i forhaven, ingen annoncer på nettet. Kun relevante henvendelser fra interesserede købere.

4. Spar salæret

En ejendomsmægler tager typisk op til 80.000 kr. i salær for at sælge din bolig. For de penge fremviser mægleren din bolig og taler med potentielle købere.

Det står du selv for ved et skuffesalg på Skuffesalg.dk – til gengæld koster det kun 999 kr.

5. Ingen dyr annoncering

Udover mæglerens salær skal du ved et traditionelt salg betale for markedsføring af din bolig. Her kan du typisk vælge mellem forskellige pakker, men en standardpakke koster omkring 15.000 kr.

Igen er det penge, du sparer ved et skuffesalg, hvor din bolig ikke annonceres, men i stedet bliver sendt direkte til køberens indbakke.

6. Følg interessen

Med et skuffesalg på Skuffesalg.dk kan du altid logge ind og følge med i, hvor mange boligsøgende din bolig er blevet sendt til, og hvor mange interesserede, der har klikket videre ind til din salgsopstilling.

Hver dag kommer der nye købere i vores køberkartotek, og hver gang der er match med dit skuffesalg, sender vi din salgsopstilling til dem.

7. Fremvis din bolig

Undersøgelser viser, at mange boligsøgende hellere vil have boligen fremvist af dem, som bor der, end af en mægler.

Det er dig, der kender din bolig og dit nabolag bedst, så selvfølgelig kan du give de bedste svar til interesserede købere. Er der en god børnehave tæt på? Hvor langt er der til supermarkedet? Og hvor går man hen, når man er kaffetørstig?

Ved selv at vise din bolig frem, kan du fremhæve lige præcis det, du synes er unikt ved dit hjem.

8. Prøv forskellige priser

En mægler vil typisk anbefale dig at sætte en “skarp pris” fra starten af frygt for lang liggetid og synlige prisændringer, som på sigt kan skade dit boligsalg. Det betyder ofte, at du allerede inden din bolig er kommet til salg må gå lidt ned i pris.

Med dit skuffesalg behøver du ikke frygte synlig liggetid og prisændringer. Du kan starte med din ønskepris – og får du senere lyst til at skrue på prisen, kan du gøre det helt diskret.

9. Tag en pause

Måske får du lyst til at tage en pause fra dit boligsalg. Ved et traditionelt salg er du bundet til mæglerens formidlingsaftale, der gør, at du ikke uden videre kan trykke “stop” eller “start”, som du vil.

På Skuffesalg.dk kan du bare logge ind og med få klik sætte dit skuffesalg til “passiv”. Det betyder, at dit skuffesalg ikke bliver sendt ud til flere købere, indtil du igen får lyst til at have din bolig til salg.

10. Rådgivning hele vejen

Selvom du ikke har en traditionel mægler på Skuffesalg.dk, står du ikke alene med dit salg. Vores rådgivere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os alle hverdage fra 9 til 16.00 på: 44 55 63 00. Eller skrive til os på support@skuffesalg.dk.

Vi rådgiver dig gerne om prissættelse, fremvisning eller hjælper dig med at optimere din salgsopstilling. Og når du har fundet den rette køber, kan vores juridiske rådgivere hjælpe dig med at lukke handlen.