Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00

Hjælp til en god salgsopstilling

En god salgsopstilling er noget af det allervigtigste for dit skuffesalg. Det er her, du skal give de boligsøgende lyst til at opleve din bolig i virkeligheden til en fremvisning.

Vi har samlet vores bedste råd til din salgsopstilling her – og hvis du får brug for mere hjælp, kan du altid tage fat i os på support@skuffesalg.dk eller ringe alle hverdage fra 9.00-16.00 på 44 55 63 00.

Fang ved første blik

Et billede siger mere end 1000 ord – også når du skal sælge bolig. Det første billede på din salgsopstilling skal fange køberens interesse, så her er det vigtigt, du vælger lige præcis det billede, der præsenterer din bolig bedst.

Vi anbefaler, du vælger et billede uden for meget “støj” og med flotte kontraster. Fx kan du vælge et billede af boligen set udefra omgivet af grønt græs og blå himmel, som giver et farverigt og kontrastfyldt billede. Fej terrassen og fjern haveredskaber og legesager, så der er rene linjer.

Boligfoto.jpg

På dit skuffesalg kan du nemt ændre rækkefølgen på dine billeder ved at trække i dem. Et nyt første billede giver straks noget fornyelse til din salgsopstilling.

Du får det bedste resultat, hvis du tager billeder i bredformat (horisontalt) og forsøger at få så meget med af rummet som muligt. Sørg for, at der er ryddet op, og gardinerne er trukket fra, så du lukker det naturlige lys ind.

Få flere gode råd om, hvordan du tager gode billeder af din bolig her.

Skriv til hjertet og hjernen

Når du beskriver din bolig, er det godt at have fakta med. Men lige så vigtigt er det at sætte en god stemning hos køberen og fremhæve det unikke ved netop din bolig.

Dine BBR-oplysninger står allerede på din salgsopstilling, så i beskrivelsen behøver du ikke bruge pladsen på fx at nævne byggeår, varmekilde eller grundens areal.

Ikke alle læser din beskrivelse til ende, så start altid med det vigtigste. Det kan fx være en form for opsummering af boligen og området, fx “Her får du en stor og velholdt villa i et roligt og børnevenligt område”.

Beskrivelse.jpg

Sæt stemningen ved at skabe nogle billeder med dine ord. Fx ved at skrive “skøn udsigt til skoven”, “charmerende blotlagte bjælker” eller “plads til hele familien”. Og fremhæv altid det, der gør, at din bolig skiller sig ud fra mængden:

Giv overblik med en plantegning

Har du en plantegning? Så kan du lægge den op på din salgsopstilling sammen med dine billeder. På den måde får køberne et godt overblik over din bolig og kan hurtigt se, om den rummer, hvad de har brug for.

Du kan selvfølgelig selv forsøge dig med en tegning, men skal det være mere præcist, findes der flere virksomheder, der kan lave en professionel plantegning til dig.

Få styr på BBR

Når du opretter din bolig på Skuffesalg.dk, henter vi automatisk boligens BBR-oplysninger ind på din salgsopstilling. Dvs. boligens type, areal, varmekilde, antal værelser og badeværelser. Vi henter også grundens areal, og hvis der findes et gyldigt energimærke, kommer det også med.

BBR.jpg

På den måde skal du ikke bekymre dig om at indtaste det hele – men det er vigtigt, du tjekker, at oplysningerne er korrekte. Når du sælger din bolig bliver BBR-oplysningerne nemlig en del af handlens dokumenter.

Du kan nemt rette dine BBR-oplysninger på din salgsopstilling under “Din boliginfo”

Se mere om, hvordan du tjekker og retter dine BBR-oplysninger her.

Sæt en god pris

Hvad skal boligen koste? Det er et af boligsalgets helt store spørgsmål.

På forsiden af Skuffesalg.dk kan du se præcist, hvor mange købere vi lige nu har i køberkartoteket til en bolig som din (matcher på boligtype, areal og område). Du kan trække prisen op og ned og med det samme se, hvordan antallet af mulige købere ændrer sig. Det giver dig altså en idé om, hvor stor interesse, der kan være for din bolig inden for de forskellige priser.

Slider.jpg

Du kan også få en hurtig online vurdering af din bolig, hvor vores bolig-robot udregner et bud på udbudsprisen på baggrund af offentligt tilgængelige data om din bolig.

Det er også en god ide at se på, hvad lignende boliger i dit område er til salg for lige nu, og hvad der er solgt for nyligt. Det kan du fx se på Bolighed.dk. Bare skriv din by i søgefeltet, vælg “se på kort” og klik på “solgt”. Nu kan du zoome ind på dit område og se, hvad der er til salg (orange prikker), og hvad der er solgt for nyligt (blå prikker).

Se også den gennemsnitlig kvadratmeterpris for din boligtype i dit område ved at slå din egen adresse op på Bolighed.dk. Alt dette kan give dig noget at sammenligne med, når du skal sætte din pris.

Hvad din bolig skal koste kommer også an på din situation. For har du god tid, kan du med et skuffesalg sagtens teste din drømmepris uden bekymringer om fx liggetid.

Få mere hjælp til at sætte prisen her.

Tjek dine kontaktoplysninger

Når du opretter dit skuffesalg, skriver du også dit navn, telefonnummer og e-mail, så interesserede købere kan kontakte dig.

Indstillinger

Husk at tjekke, om du har skrevet det hele rigtigt – det ville jo være ærgerligt, hvis køberne ikke kunne få fat på dig. Opdager du en fejl i fx telefonnummeret, kan du nemt ændre det ved at logge ind på Skuffesalg.dk, klikke på dit navn i øverste højre hjørne og vælge “indstillinger”.

Nu kan du skrive de rigtige oplysninger og klikke “Gem ændringer”. Og så er det automatisk rettet på din salgsopstilling.

Skal vi se det igennem?

Vi vil altid gerne hjælpe dig, så meget vi kan. Derfor ser vi også gerne din salgsopstilling igennem og kommer med gode råd, hvis du ønsker det. Skriv til os på support@skuffesalg.dk eller ring til os alle hverdage fra 9.00-16.00 på 44 55 63 00