Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 70 60 22 02
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:30

Hvad er et Skuffesalg?

Salg via Skuffesalg?

Et skuffesalg betyder, at din bolig bliver solgt diskret, uden at den eksponeres på nettet eller i aviserne – med andre ord, din bolig kommer ikke officielt til salg. Din bolig bliver foreslået, hvis ejendomsmægleren står med en mulig køber – det kan fx være via mæglerens køberkartotek, hvor rigtig mange boligkøbere er skrevet op. På den måde kan din bolig blive solgt som et skuffesalg helt uden om de normale salgskanaler.

Høj pris – lave omkostninger

Sælger du som skuffesalg, slipper du for omkostninger til markedsføring, og du behøver ikke at bruge penge på tilstands-, el-, og energirapport, før du rent faktisk står med en mulig køber. Det er derfor den ultimative vej til et lavt ejendomsmæglersalær. Da din bolig ikke vises på søgeportalerne, undgår du også, at der registreres liggetid på din bolig – noget mulige købere ellers ofte bruger til at presse prisen!

Sådan virker det

Når du opretter din bolig på Skuffesalg.dk, bliver den synlig for alle vores ejendomsmæglere, der herefter kan kontakte dig og hjælpe dig med at finde en køber. Normalt vil mægleren besøge dig for at se og vurdere boligen og for at aftale de nærmere betingelser for salget, inden boligen bliver fremvist for mulige købere.

Vi vokser hver dag

Vi samarbejder med næsten 300 ejendomsmæglere, der står klar til at hjælpe dig med dit boligsalg – og der kommer hele tiden nye til! Vi dækker hele landet, og Skuffesalg.dk kan derfor hjælpe dig hele vejen fra Gedser til Skagen.