Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00

Hvad er et Skuffesalg?

Sælg som skuffesalg

Et skuffesalg betyder, at din bolig bliver solgt diskret – uden eksponering på boligsiderne eller i aviserne og uden registreret liggetid. Med andre ord; din bolig kommer ikke officielt til salg.

I stedet sørger vi for, at din salgsopstilling bliver sendt til dem, der lige nu drømmer om en bolig som din. På den måde kan din bolig blive solgt som et skuffesalg – helt uden om de normale salgskanaler.

Høj salgspris – lave omkostninger

Sælger du som skuffesalg, undgår du, at der registreres liggetid på din bolig – noget købere ofte bruger til at presse prisen! I stedet kan du i ro og mag vente på, at den rette køber dukker op og få solgt din bolig til en god pris.

Samtidig slipper du for høje omkostninger til markedsføring og salær til mægleren. Og du behøver ikke bruge penge på tilstands-, el-, og energirapport, før du rent faktisk står med en mulig køber.

Et skuffesalg er derfor den ultimative vej til et billigt boligsalg og en høj salgspris.

Sådan virker det

Når du opretter din salgsopstilling på Skuffesalg.dk, bliver den sendt ud i vores køberkartotek til netop dem, der søger en bolig som din baseret på pris, beliggenhed, størrelse og boligtype.

Hver dag kommer der nye købere i kartoteket, og du kan hele tiden følge med i, hvor mange der får en mail om dit skuffesalg og hvor mange, der klikker videre ind og ser netop din salgsopstilling.

Køberne kontakter dig direkte på mail eller telefon, og sammen kan I aftale fremvisning og næste skridt. Får du brug for hjælp eller gode råd, kan du altid tage fat i os. Vores juridiske rådgivere hjælper også gerne med købsaftalen og berigtigelsen, så handlen kommer i hus. Se mere om vores tilkøb her.

Vi vokser hver dag

Der kommer hele tiden nye købere i vores kartotek, og når nogen søger en bolig som din, sender vi din salgsopstilling afsted.

Vi har købere i hele landet, så Skuffesalg.dk kan hjælpe dig hele vejen fra Gedser til Skagen.