Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 70 60 22 02
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:30

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge Skuffesalg.dk?
At sætte sin bolig til salg hos Skuffesalg.dk er trygt, nemt og billigt. Du gør din bolig synlig for alle vores ejendomsmæglere, der efterfølgende vil kæmpe om at sælge din bolig til den bedst opnåelige pris.

Du er ikke bundet af en formidlingsaftale, og derfor kan alle ejendomsmæglerne prøve at sælge din bolig. Den bliver ikke annonceret i aviser eller på nettet, og derfor sparer du i første omgang det ellers lovpligtige energimærke. Tilstands- og el-rapport behøver du heller ikke at betale, før der er fundet en køber. Husk, at ejendomsmægleren hjælper dig igennem hele salgsprocessen.

Undgå liggetid, og få den rigtige pris
Ved et normalt salg registreres boligens liggetid, som mulige købere ofte bruger til at presse prisen ned med henvisning til, at boligen er svær at komme af med. Det undgår du, når du sælger via skuffesalg, og derfor har du større chance for at få den højeste salgspris.

Hvem kan se, at min ejendom er til salg?
Det er kun ejendomsmæglerne, der er registreret på Skuffesalg.dk, der kan se din bolig. Den kommer hverken på Boligsiden, Boliga, Bolighed eller nogle af de andre søgeportaler, og den bliver ikke annonceret i lokalavisen.

Hvad koster det at oprette min bolig på Skuffesalg.dk?
Det koster et engangsbeløb på 999 kr. inkl. moms – uden binding eller andre skjulte omkostninger.

Hvad skal ejendomsmægleren have for at sælge min bolig?
Mæglerens salær varierer som udgangspunkt meget på tværs af regioner og boligtyper. Det er derfor meget individuelt, hvad en mægler tager for at sælge din bolig som et skuffesalg. Vi anbefaler derfor, at du altid afstemmer forventningerne omkring ejendommens pris, salær m.v. med mægleren, inden salgsarbejdet går i gang.

Hvor lang tid gælder min boligannonce?
Ubegrænset - så længe du ønsker det.

Hvor afmelder jeg min annonce?
Du ændrer bare status på din annonce inde på din konto.

Hvad bruger I mine kontaktoplysninger til?
Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger sådan, at ejendomsmæglerne kan kontakte dig via din boligannonce.

Hvordan sætter jeg min bolig til salg som skuffesalg?
Din annonce kommer helt automatisk online, når du har oprettet og betalt den.

Hvordan skal jeg beskrive min bolig?
Beskriv gerne din bolig, som du ville beskrive den over for én, der ikke har set den før. Fortæl om området, grundejer- eller boligforeningen, om dit køkken eller bad har særlige faciliteter, og hvis din planløsning er helt unik. Fremhæv gerne det du selv har været glad for ved boligen: Fx aftensol på altanen eller den gode placering midt i byen. Vær kreativ og sørg for at få fremhævet, hvorfor din bolig er noget helt særligt. Husk også at beskrive boligen udefra. Det er din bolig – du ved alt om den, og du kender alle detaljerne!

Hvordan får jeg lavet en tilstands- og el-installationsrapport?
Du kan selv hente tilbud hjem fra udbyderne på markedet. Her har du frit valg. Men du kan også vælge at lade en ejendomsmægler tage sig af det. Vær opmærksom på, at en tilstandsrapport kun er gyldig i seks måneder.

Hvornår skal jeg få lavet en tilstands- og el-installationsrapport?
Du behøver ikke have rapporterne klar, når du sætter din bolig til salg. Faktisk kan det være en god idé at vente, til du kender aktivitetsniveauet på din bolig, da rapporternes gyldighed er tidsbegrænset. En tilstandsrapport gælder typisk i 6 måneder, og en el-installationsrapport gælder typisk i 12 måneder.

Hvordan sætter jeg den rigtige udbudspris på min bolig?
Den rigtige pris er den pris, en køber vil give for din bolig. For at sætte den mest korrekte markedspris, bør du holde øje med andre boligers priser på internettet generelt, i dine lokalaviser, på Bolighed.dk og generelle udbudspriser, du ser i dit område. I din dialog med mægleren får du også en idé om, hvad prisen skal være.

Hvordan får jeg taget billeder af min bolig?
Du kan selv tage billeder af boligen med et kamera eller en mobiltelefon. Det er nemt at hente billederne ind fra din computer, når du uploader din bolig. Tag gerne en masse gode billeder, hvor man får så meget af huset med som overhovedet mulig, undgå helst at vende kameraet/telefonen, da billederne ellers vil “vende” forkert for ejendomsmæglerne.

Hvilke betalingskort kan jeg bruge på Skuffesalg.dk?
Du kan betale med Dankort, VISA Dankort, MasterCard og American Express samt MobilePay.

Hvor lang tid gælder en tilstandsrapport?
Som udgangspunkt 6 måneder.

Hvor lang tid gælder en el-installationsrapport?
Som udgangspunkt 12 måneder.

Hvor lang tid gælder et energimærke?
Som udgangspunkt 10 år.

Fandt du ikke det, du søgte?
Chat med os i højre hjørne, eller send os en mail på: info@skuffesalg.dk