Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 44 55 63 00
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:00

Om Skuffesalg.dk

Flere og flere boligsælgere ønsker at sælge diskret, uden boligen kommer på nettet eller i aviserne.

For nogen skyldes det frygt for lange liggetider, der kan skræmme køberne væk og i sidste ende tvinge sælger til at gå langt ned i pris. For andre skyldes det blot et ønske om, at familie, venner og naboer ikke kan følge med i, at boligen er til salg.

Samtidig bliver mange boligsælgere overraskede over, hvor dyrt det faktisk er at sælge en bolig, når man ser de høje udgifter til annoncering og mæglernes salær.

Sådan opstod idéen til Skuffesalg.dk

Ny og bedre måde at sælge bolig

Skuffesalg.dk er for dig, der gerne vil sælge din bolig billigt og diskret – uden at være låst til en mægler.

Vi matcher din bolig direkte med relevante købere fra vores kartotek, så du kan teste markedet og interessen for din bolig uden at bekymre dig om synlig liggetid. Du kan ændre prisen, hvis du får lyst, og du kan hele tiden følge med i, hvor mange der kigger på din bolig.

Du sparer både salær og dyr markedsføring, og du har mulighed for at opnå markedets bedste pris på din ejendom, uden den annonceres – det, synes vi, er en virkelig god idé.

Holdet bag

På Skuffesalg.dk har du et stærkt hold bag dit boligsalg. Vi har stor erfaring indenfor ejendomshandel bl.a. som mæglere og juridiske boligrådgivere, og vi kan derfor give dig professionel hjælp til prissætning, salgsopstilling, fremvisning m.m.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning kan du altid skrive til os på support@skuffesalg.dk eller ringe til os alle hverdage fra 9.00-16.00 på 44 55 63 00.

Ejet af

Skuffesalg.dk er ejet af Nykredit Mægler A/S.