Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 70 60 22 02
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:30

Om Skuffesalg.dk

I vores tidligere arbejde som ejendomsmæglere har vi været i kontakt med mange boligejere, som ledte efter et alternativ til det traditionelle boligsalg. Flere og flere boligsælgere ønskede at sælge deres bolig diskret, uden at den blev annonceret på nettet eller i aviserne. Det kunne skyldes mange ting. Bl.a. frygten for lange liggetider, skilsmisse, eller blot et ønske om at familie og venner ikke kunne følge med i, at boligen var til salg.

Stort set alle ejendomsmæglere har skuffesager til salg, endda rigtig mange! Ens for alle skuffesagerne er, at de ikke får den opmærksomhed, de fortjener. Der mangler ofte billeder og beskrivelser af alle boligernes kvaliteter. Derfor ryger boligerne desværre ofte i glemmebogen hos mægleren – og det synes vi er en skam!

Sådan fik vi idéen til Skuffesalg.dk. Vi følte, at det måtte kunne gøres bedre – og endda også billigere. Derfor har vi skabt platformen Skuffesalg.dk.

På Skuffesalg.dk konkurrerer alle ejendomsmæglerne om at få solgt din bolig. Det vil sige, at du ikke er låst til en enkelt ejendomsmæglerbutik. Ejendomsmæglerne kan kigge deres køberkartotek igennem og finde netop din køber. Du får uforpligtende prøvet markedet af, uden at din bolig får en lang liggetid. Du sparer markedsføringsomkostninger og opnår markedets bedste pris på din ejendom, uden at den annonceres – det syntes vi ganske enkelt er genialt!

Vores målsætning

At være Danmarks største brugerbaserede boligportal, og den bedste udbyder af skuffesalg til ejendomsmæglervirksomheder.

Skuffesalg.dk er et bedre alternativ til et selvsalg, samt et billigere alternativ til det traditionelle ejendomsmæglersalg.