Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 70 60 22 02
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:30

Skuffesalg.dk i JydskeVestkysten

Hvordan blev Skuffesalg.dk til? Og hvordan kan det være en hjælp for boligsælgere, som er bekymrede for liggepest? Christian Gerken, stifter af Skuffesalg.dk, har talt med JydskeVestkysten om, hvordan han fik idéen til virksomheden.

Foto

Mere end 300 mæglere er allerede sprunget med på konceptet, som giver adgang til en helt anden måde at handle bolig på .

”En lang liggetid giver køberen en anledning til at byde på ejendommen. Ofte er prisen sat ned flere gange, og det er bare blevet en ond cirkel. Her kan den bedste løsning være at tage ejendommen af det officielle markedet og give den lidt ro i et stykke tid”, siger Christian Gerken i artiklen.

”Mange af de sælgere, som kommer til os, har en særlig grund til ikke at ville eksponere deres bolig. Det kan være, fordi de ikke vil svare på nysgerrige spørgsmål fra naboerne, for lige at teste markedet af inden den sættes til salg på den traditionelle måde, eller for at spare penge på markedsføring, men ofte er det for at undgå en synlig liggetid”, siger Christian Gerken til JV.dk.

Læs hele artiklen her:

https://www.jv.dk/esbjerg/Ivaerksaetter-fra-Ribe-saelger-de-glemte-boliger/artikel/2700614