Engangsbetaling kun 999 kr.
Spørgsmål? Ring 70 60 22 02
Telefonen er åben hverdage kl. 9-16:30

Privatlivspolitik

Dataansvarlige

Skuffesalg.dk
info@skuffesalg.dk

Tlf. 70 60 22 02

Sådan indsamler, opbevarer og behandler vi data hos Skuffesalg.dk

Generelt om indsamling af data og formål

Når vi indsamler data på Skuffesalg.dk kan det ske på flere måder. Nedenfor har vi beskrevet de måder, vi accepterer, at data kommer ind i virksomheden.

  • Via kontaktformular og chat på hjemmesiden – for at kunne vende tilbage til kunden.
  • Via e-mail sendt direkte til en fælles postkasse (info@skuffesalg.dk / support@skuffesalg.dk) – for at kunne besvare henvendelser sendt på e-mail.
  • Via opskrivning af bolig – for at gemme brugerprofil og vise oplysninger til købere og mæglere
  • Til udsendelse af nyhedsbreve mod indhentet samtykke.
  • Via Google Analytics tracking, Google Adwords og FullStory – til brug for statistik

Læs yderligere nedenfor for hver indsamlingskanal.

Generel opbevaring af data

  • Data der er modtaget via mail opbevares sikkert hos Amazon Web Services.
  • Data opbevares kun så længe, de tjener et formål. Læs mere nedenfor om, hvordan vi opbevarer og behandler data for hver kanal, der bruges til indsamling af data.
  • Vi opbevarer kun de absolut mest nødvendige oplysninger, der skal til for, at vi kan udføre vores arbejde og overholde gældende lovgivninger.
  • Alle oplysninger, som bliver behandlet og opbevaret af Skuffesalg.dk, håndteres hos Amazon Web Services.

Kanaler hvor det er muligt, at der bliver indsamlet personoplysninger

Personoplysninger indsamles i virksomheden på følgende måder og via følgende kanaler:

Via kontaktformular, chat, opskrivning af bolig samt registrering af bruger på hjemmesiden Skuffesalg.dk eller e-mail sendt til info@skuffesalg.dk.

Oplysninger

Data der afgives via formularen: Navn, e-mail-adresse, telefonnummer, emne og evt. en fritekst.

Formål

At brugeren kan indtaste sine kontaktoplysninger og evt. besked om henvendelsen, og at Skuffesalg.dk kan kontakte brugeren.

At brugeren kan oprette sin salgsopstilling om boligen og blive kontaktet af købere og mæglere.

At brugeren kan oprette en bruger og gemme sine informationer om boligen.

Behandling

Når en besked, som er afsendt via kontaktformularen på Skuffesalg.dk, modtages, så modtages denne som en e-mail. Afsender, indhold og validitet vurderes manuelt. Skuffesalg.dk anvender udelukkende indholdet til at tage kontakt til afsenderen. Herefter vil informationer kun blive gemt, jvf. reglen omkring interesse-hjemmel, for at kunne betjene kunden bedst muligt via implicit samtykke ved henvendelse.

Når en ejendom oprettes og skuffesalget betales, bliver de indtastede oplysninger tilgængelige for købere, der har oprettet en søgeagent på Bolighed.dk med tilsvarende boligønsker. Samt for ejendomsmæglere tilmeldt på Skuffesalg.dk

Opbevaring

Oplysninger, der er modtaget via kontaktformular, opbevares i fælles postkasse info@skuffesalg.dk indtil der er opnået kontakt med afsenderen. Herefter vil e-mailen blive slettet og evt. relevante kontaktoplysninger opbevares kun efter udtrykkeligt samtykke.

Er der tale om en henvendelse, der ser mistænksom ud, træffer ledelsen afgørelse om, hvordan denne skal behandles. Henvendelser der indeholder følsomt, stødende, diskriminerende, pornografisk eller andet uacceptabelt indhold, vil enten blive slettet, eller politianmeldt alt efter art og karakter. Postkassen kan tilgås af relevante personer via mobile enheder, via computer og via internettet. E-mails modtaget via kontaktformularen, vil maksimal blive opbevaret i 6 måneder.

Oplysninger afgivet i forbindelse med oprettelse af bruger og opskrivning af boligen på Skuffesalg.dk gemmes, indtil brugeren selv sletter disse. Ved et betalt skuffesalg vil oplysningerne blive gemt af bogholderiet i 5 år.

Hvem kan tilgå de oplysninger
Alle ansatte på Skuffesalg.dk kan tilgå info@skuffesalg.dk og support@skuffesalg.dk postkassen, da alle skal kunne håndtere kundehenvendelser.

Alle der har oprettet en søgeagent på Bolighed.dk med kriterier, der passer på boligens type, størrelse, pris og område vil kunne modtage en mail med link til de indtastede oplysninger om boligen – herunder brugerens kontaktoplysninger. Tilmeldte ejendomsmæglere på Skuffesalg.dk vil ligeledes kunne tilgå oplysningerne.


Statistiske data

Vi indsamler oplysninger via Google Analytics tracking, Google Adwords og FullStory (cookie: fs_uid) til brug for statistiske formål, og for at kunne forbedre oplevelsen ved brug af vores hjemmeside. Når du besøger vores hjemmeside, sætter Google Analytics, Adwords og FullStory en cookie i din browser, mod accept af cookie policies.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.  


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig i forbindelse med kontakt, samt til at levere de services, du har efterspurgt.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om på siden om her:

Navn på cookies Formål Dataejer Hvor længe opbevares cookien?
_ga Google Analytics Google 2 år
_gid Formål til at skelne brugere Google 24 timer
_gat Formål til at kunne begrænse antallet af anmodninger, der skal foretages på doubleclick.net Google 1 minut
_gaexp Google Analytics Optimization Tool Google 90 dage
__cfduid Cloudfare Cloudfare 1 år
1P_JAR Google bruger disse cookies baseret på seneste søgninger og interaktioner til at tilpasse annoncer på Googles websteder. Google 1 måned
APISID Sørger for, at Google kan indsamle brugeroplysninger. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
CONSENT Google Tag Manager Cookie: samtykke anmeldelse til brugerne til sporingsformål (GA purpose) Google Permanent
HSID Sørger for, at Google kan indsamle brugeroplysninger til videoer hostet af YouTube. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
NID Google bruger disse cookies baseret på seneste søgninger og interaktioner til at tilpasse annoncer på Googles websteder. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
SAPISID Sørger for, at Google kan indsamle brugeroplysninger til videoer hostet af YouTube. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
SID Google bruger disse cookies baseret på seneste søgninger og interaktioner til at tilpasse annoncer på Googles websteder. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
SSID Sørger for, at Google kan indsamle brugeroplysninger til videoer hostet af YouTube. Google 10 år efter sidste besøg på en side med Google map
c_user Facebook tracking Facebook 4 måneder
datr Facebook tracking Facebook 2 år
fr Facebook tracking Facebook 4 måneder
pl Facebook tracking Facebook 4 måneder
sb Facebook tracking Facebook 2 år
xs Facebook tracking Facebook 4 måneder
locale Facebook tracking Facebook 5 dage
wd Facebook tracking Facebook 5 dage
AWSALB Cookie der sørger for at brugeren bliver sendt til den samme instans hver gang AWS 7 dage
_dc_gtm_UA-66770558-2 Google Tag Manager Google Udløber efter session
IDE Reklamecookie DoubleClick Ad Service 1 år
_ga Google Analytics Boligsiden 2 år

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@skuffesalg.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Skuffesalg.dk ejes og publiceres af:

Bolighed A/S
Flæsketorvet 28
1711 København V

Tlf. 70 60 22 02
info@skuffesalg.dk
CVR: 38647822